Hvem er Fan I Am?

Fan I Am har base i Kolding, hvor vi elsker det fælleskab, som opstår i forbindelse med sport og når mennesker samles. Den beklædning vi har på, når vi søger disse fællesskaber er interessante for os. Det skal være lækkert design, kvaliteten skal være i top, og samtidig sende nogle signaler.

Derfor har vi forskellige kategorier. Vores Danmarks t-shirt er til dig, når du vil vise din kærlighed til Danmark eller er roligan til landskamp. En speciel kategori er f.eks. lavet til de mødre (#soccermom), som konstant bruger masser af tid på børnenes sport. Der er også en statement-kategori, hvor du kan sende et personligt statement/holdning via brystet af en t-shirt/hættetrøje.

Alle produkter er nøje udvalgt, og kvaliteten skal være i top. Vi forsøger at lave vores design, så beklædningen også bliver brugt til hverdag. Måske bliver dit køb en favorit, som du bruger igen og igen?

Har du en god ide til en t-shirt eller anden beklædning, så kontakt os endelig. Der kommer hele tiden nye designs og beklædningsgenstande.

Bedste hilsner fra Leif, Carsten og Mette